THEMAVOORSTELLING

 

 

De THEAMAVOORSTELLING van LUMUS is altijd een ware happening. Door het interactieve karakter zitten deelnemers vaak op het puntje van hun stoel om hun bijdrage te leveren. De scènes die worden neergezet zijn altijd herkenbaar voor het publiek. Deelnemers kijken niet alleen maar beleven vooral de voorstelling waardoor de boodschap van de organisatie beklijft! Momenten van 'geraakt zijn' worden afgewisseld met daverende lachsalvo's of een stille glimlach. Altijd is er de herkenning. Het publiek wordt op verschillende momenten betrokken bij het proces. Vooral tijdens de regiescènes; een spelmethode waarin de acteurs een scène spelen waarin het duidelijk is hoe het niet moet. Na het spelen wordt het publiek uitgenodigd om aanwijzingen te geven over hoe het wel moet. De spelers laten zich nu regisseren door het publiek...

 

In een gesprek kunt u als opdrachtgever aangeven welke zaken u aan de orde gesteld wilt hebben. LUMUS schrijft de scenes en geeft vorm aan de voorstelling. Het concept wordt aan u voorgelegd waarna er nog geschaafd kan worden. Dan volgt het definitieve plan en gaat LUMUS aan het werk met de details. De voorstelling wordt ingeoefend en op de dag van afspraak geven wij met 3 mensen vorm aan de voorstelling; 2 acteurs met kennis van zaken en de 'Kletsmajoor' die de schakel vormt tussen de acteurs en het publiek.

 

De THEMAVOORSTELLING is zeer geschikt voor grotere groepen. Het betreft altijd een middag- of avondvullend programma (2,5 uur).

 

Als u meer informatie wilt hebben over de THEMAVOORSTELLING van LUMUS, dan komen wij graag langs om u een idee te geven van de mogelijkheden.

LUMUS
info@lumus.nl